sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pasta viikonloppu

Treenipostaukset saa edelleenkin odottaa (nimimerkillä flunssassa edelleen), joten laitetaan sitten ruokapostausta tulemaan. Olimme itsenäisyyspäivänä niinkin isänmaallisia, että teimme pitkästä aikaa itse pastaa. En muista koska sitä olisi tullut viimeksi tehtyä, joten nyt oli korkea aika ottaa pastakone esiin. Pastataikinaan tuli 4 dl vehnäjauhoja ja 3 munaa. Tämän jaoimme kahteen osaan, toisen osan laitoimme jääkaappiin ja vedimme pastakoneen läpi vasta seuraavana päivänä. Toimii siis noinkin, jos haluaa syödä tuoretta pastaa kahtena päivänä peräkkäin. Pastanteosta vaihe vaiheelta löytyy infoa toisesta blogistani.


Teimme tällä kertaa nauhapastaa itsetehdyllä pestokastikkeella, proteiinina paistettuja lohimedaljonkeja. Lisukkeena paistettua sipulia ja herkkusieniä (jotka eivät kuvasta oikein näy, koska ne on pastan seassa). Täytyy kyllä sanoa, että hyvää tuli! Varsinkin tuo itsetehty pesto kruunasi pasta-annoksen. Peston ohjeen nappasin täältä.

Herkkupestoa
Ehkä ensi viikko tuo jo tullessaan toisenlaisia postauksia. Voisin kyllä ihan mielelläni jo sanoa bye bye tälle flunssalle ja lähteä treenaamaan. Hinku lenkille ja salille olisi jo kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti