tiistai 13. toukokuuta 2014

Takaisin ruotuun ja tulevaisuuden suunnitelmia

Viime viikot ovat menneet aika rennolla ruokavaliolla. Amsterdamin reissulla ei kaloreita laskettu ja sen jälkeen on ollut jos jonkinlaisia kissanristiäisiä ja koiran synttäreitä, ja tietenkin äitienpäivä kakkuineen.

Tessa täytti viime viikolla 2 vuotta, ja pitihän sitä kakun kera juhlistaa. Tessa kyllä hallitsee kameralle poseerauksen, vai mitä?


Äitienpäivää vietettiin koko perheen voimin kotopuolessa. Äiti teki kakkunsa itse, paitsi että minä hoidin koristelupuolen. Herkullista oli, niin kuin aina!


Tällä viikolla olen pyrkinyt palaamaan takaisin noudattamaan Liten ruokavaliota, ainakin pääpiirteissään. Tänään tein poikkeuksen, sillä tapasin ystäviä uudessa Vaasalaisessa kahvilassa nimeltä Ylikiva. Otin suolaisen vohvelin kinkku-fetatäytteellä. Tarjolla oli kaikenlaista kakkua ja piirakkaa, joten tuo vohveli ei varmastikaan ollut se huonoin vaihtoehto. Oli hyvää, ja paikka oli tosiaan  ylikiva, kodikas ja tilava. Täytyy mennä toistekin.

Sitten niihin tulevaisuuden suunnitelmiin, tai oikeastaan kesäsuunnitelmiin. Olen tässä jo jonkin aikaa haaveillut, että olisi kiva ottaa jossain vaiheessa PT hetkeksi aikaa. Päätin, että kun saan onkologiselta terveen paperit 5-vuotistarkastuksen jälkeen, otan "palkinnoksi" PT:n. Viimeinen kontrolli oli huhtikuussa, tai sen olisi pitänyt olla viimeinen kontrolli, mutta ei nyt sitten ollutkaan. Maksa-arvoni olivat koholla, ja jouduin vielä käymään ylimääräisissä kokeissa ja tutkimuksissa. Ensi viikolla on lääkärille uusi aika. Uskon ja toivon, että sieltä tulee hyviä uutisia, ja sen jälkeen alan tosissaan miettimään tätä PT hommaa.

En nyt vain vielä oikein tiedä, mistä PT:n hankkisin, kuka olisi hyvä ja mistä kannattaisi kysellä. Omalla salillani, WSC:llä on PT -palveluita myös, ja niillä näyttää jopa nyt olevan jotain pakettitarjouksia. Olisi kuitenkin kiva kuulla muiden kokemuksia, ennen kuin teen päätöksiä. Joten hei Vaasalaiset, onko teillä kokemuksia hyvistä personal trainereista Vaasan seudulla? Tai sitten huonoja kokemuksia, kertokaa niistäkin. Toki tuossa, niinkuin monessa muussakin asiassa, henkilökemioilla on suuri vaikutus, yksi tykkää yhdestä ja toinen ihan toisenlaisesta. Ajattelin, että 3 kuukautta voisi olla sopiva aika, siinä ehtii jo tehdä vaikka mitä, ja edistystä pitäisi huomata varmasti.

Eli pistäkää kommenttia, jos tiedätte hyviä personal trainereita, tai jos teillä on antaa muita vinkkejä!

3 kommenttia:

 1. Huomasin, että EasyFitillä oli PT-paketit puoleen hintaan :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Ja tsemiä lopputestituloksiin! En osaa suositella ketään suoraan, koska olemme ihan eri seuduilla, mutta PT:n hankintaa kyllä sitäkin lämpimämmin! Mun kuntoremppaprojektiini se on tuonut ihan uutta puhtia! Tosi hyvä palkintoajatus.

  Ani

  PS. Jeee! Kokovartalofiilis on sun sivubannerissa :) toivottavasti oot löytänyt tiesi tuonne Kg-bloginkin puolelle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä Cherry G ja Ani K! Huomenna selviää testien tulokset. Ani, oon käynyt myös kg-blogin puolella kurkkaamassa, pitäisi varmaan laittaa se jonnekin listaan, niin muistaisi useammin käydä.

  VastaaPoista