tiistai 6. toukokuuta 2014

Reissunainen kotona taas

Bloggailutauko on venähtänyt pariin viikkoon. On tullut reissauttua pariinkin otteeseen, eikä muka ole ehtinyt tänne kirjoittamaan. Ensin kävin viikonloppuvisiitillä vanhempien luona, kylläkin vähän ikävämmissä merkeissä, nimittäin enon hautajaisissa. Oli kuitenkin kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa, ja viettää aikaa kotopuolessa. Parit juoksulenkitkin tuli tehtyä, vähän outoa se oli ilman koiraa, sillä Tessa jäi paremman puoliskon hoiviin Vaasaan.

Näissä maalaismaisemissa lenkkeilin, eikä tainnut tulla kummallakaan lenkillä yhtäkään autoa vastaan. :) Toinen lenkki oli ihan tavallinen, rauhallinen hölköttelylenkki. Toisella kerralla tein intervallitreenin: juoksin 1-2 pylvään väliä ja kävelin 1-2 väliä. Tehokasta oli, seuraavana päivänä säären etuosassa tuntui.

Kun tältä ekalta reissulta palasin, niin muutaman päivän päästä lähdinkin toiselle reissulle. Lähdimme neljän ystävän porukalla Amsterdamiin vappuaattona, ja vietimme siellä muutaman päivän. Amsterdam vaikutti kivalta kaupungilta, päällimmäisenä jäi mieleen kanavat, polkupyörät ja kissat. Reissu oli oikein onnistunut, otimme rennosti, shoppailimme, kävimme parissa museossa ja söimme hyvin. Tuli syötyä mm. intialaista, kiinalaista ja italialaista ruokaa, ja toki hollantilaisiakin herkkuja.

Kiinalaisessa otimme vähän kaikkea, tässä osa herkuista

Coladatrio
Reissussa jäi treenaaminen vähemmälle, mitä nyt päivät pitkät kävelimme kaupungilla. Amsterdam vaikutti mukavan kompaktilta, joka puolelle pääsi kävellen. Emme kertaakaan käyttäneet julkisia kulkuneuvoja kaupungin sisällä.

Eilen palasin salitreenin pariin, ja tänään aloitin puutarhanhoitokauden meidän viljelypalstalla. Olemme viitisen vuotta sitä viljelleet, ja tänäkin vuonna sinne on tarkoitus laittaa kaikenlaista, esim. perunaa, porkkanaa, palsternakkaa, tilliä, salaattia, papua jne. Maan kääntäminen jäi syksyllä tekemättä, joten aloitin tänään sen urakan.


Reilussa puolessatoista tunnissa sain vähän yli puolet käännettyä. Kyllä se liikunnasta kävi! Toivottavasti pian ilmat lämpenee, niin pääsee kylvöhommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti