torstai 28. marraskuuta 2013

Ei sieltä kukkeimmasta päästä

Olotila nimittäin. Täällä blogissa on ollut meleko hiljaista, syystä että ei ole ollut paljon kirjoitettavaa viime aikoina. Sitkeä flunssa ei meinaa millään päästää otteestaan. Välillä jo olo oli parempi ja kuvittelin päässeeni semmoisella viikon sairastelulla. No, parin päivän päästä nousi uudestaan kuume ja alkoi yskiminen. Eli tätä on nyt jatkunu jo parisen viikkoa. Icke kiva! Asiaa ei kyllä tainnut hirveesti auttaa työpaikan pikkujoulut ym. menot. No, en halunnut pikkujouluja missata, sillä oltiin kavereiden kanssa suunniteltu illan kasariteemaa jo monta kuukautta. Ja voin kyllä sanoa, että oltiin aika päheen näköinen porukka! :D

Mutta joo, himottais jo ihan hirveesti lähtee liikkumaan kunnolla. Parin viime viikon sisään oon tehnyt vain lyhyitä lenkkejä koiran kanssa, tänään jopa 45 minuuttia tuulta ja räntäsadetta uhmaten. Kateellisena lueskelen kavereiden Heiaheiapäivityksiä, huoh...

Onneksi sentään jollain on tässä huushollissa kukkea olo (eiks oo mahtava aasinsilta otsikkoon?)
Ruokailutkaan ei ole menneet ihan mallikkaasti sairastellessa, hieman enemmän suklaata ja suklaata sisältäviä tuotteita (suklaakakkua) on kulunut, mutta sen verran täytyy sanoa, että määrällisesti ei ole paljoa mennyt, ja paino on pysytellyt samoissa lukemissa (edelleen vähän päälle 60, pöh!)

Huomenna olisi tarkoitus pitää etätyöpäivä ja kokkailla niinkin terveellistä ruokaa kuin kaalisoppaa. Kai sitä muuten voi tehdä myös punakaalista? Ostin sitä nimittäin tässä vähän aikaa sitten paikallisesta luomukaupasta. Onko muuten ideoita, mitä kyssäkaalista voi tehdä? Ostin sitäkin, eikä mulla oo mitään idea, miten sitä käytetään. Eilisessä Master Chefissä siitä tehtiin pikkelssin tyyppistä, ja se on kuulemma tekstuurilta omenan tyyppistä (mehukasta). No, täytyypä kuukkeloida reseptejä.

Joku näistä kaunokaisista luultavasti lähtee huomenna kaalisoppa maustamaan, entten tentten...

2 kommenttia:

  1. Kohta olet taas Heiaheian viikon ykkösnimi! :)

    Mä käytin kyssäkaalin uunijuureksiin (seesaminsiemeniä, öljyvalkosipulisuolapippuriseos ja juureksia) ja hyvää oli. Ohje on Hoolla ja mulla, jos haluat kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Mä löysin kans hyvän ohjeen: kyssäkaali-omenasalaatti. Teen sitä tänään tai huomenna. Mulla on kans toi uunijuuresten ohje, se on namia! :)

    VastaaPoista