torstai 14. marraskuuta 2013

Lämpö nousee

Näin siinä sitten käy, kun aikansa toitottaa, että ei vaan muhun mitkään pöpöt pure, ne on muut jotka sairastaa. No, näköjään jostain pöpöt löysivät aukon puolustuksessa ja eilen kaaduin sängyn pohjalle. Kurkku oli turkasen kipeä ja kuumettakin oli ihan riittävästi. Yleensä luotan d-vitamiinin voimaan, sillä niin kauan kuin sitä olen syönyt, olen ollut tosi harvoin kipeänä. Siinä missä muut sairastavat monta flunssaa vuodessa, mä sairastan ehkä parin vuoden välein. No, ei voi mitään, tämän ja huomisen päivän lepäilen kotona, juon kuumia juomia ja teen kaikkea, mihin ei yleensä muuten ole aikaa: luen kirjoja, joita on kasaantunut jo pinoksi asti, teen käsitöitä, jne.


Viime viikot on kyllä olleet aikamoista haipakkaa: töissä on ollut tavallista enemmän kiirettä ja muutenkin on ollut kaikenlaista menoa. On ollut bändiharjoituksia, yksi esiintyminen ja muita menoja. Joten stressihormoneja on varmaan kropassa ollut vähän tavanomaista enemmän, enkä ole nukkunutkaan ihan niin paljon kuin pitäisi. Eli ei ihme, jos puolustusmekanismit rupee pettämään.

Viime viikolla pidin hieman kevyemmän viikon juoksun suhteen, sillä akillesjänne alkoi taas pikkuisen muistuttaa olemassaolostaan. No, lauantaina tein sitten vanhempien luona lenkin, ja ilokseni huomasin, että nilkka oli jo paljon parempi. Nyt täytyykin pitää liikunnasta taukoa loppuviikko, että ehdin kunnolla toipua tästä flunssasta.

Milläs tavalla te estätte flunssan tarttumisen tai taltutatte jo hyökänneen taudin? Napsitteko d-vitamiinia, juotteko pakuriteetä vai luotatteko valkosipulin voimaan?

2 kommenttia:

  1. Offtopikkia, mutta kuvasi väreistä tulee mieleen Miami ja Flamingo. :D

    Joo, deellä ainakin väsy pysyy poissa.

    VastaaPoista
  2. Ja Miami Vice :)

    D-vitsku on ainakin tähän asti ollu toimiva flunssan karkotin, mutta täytyy ehkä ottaa järeemmät aseet käyttöön. Harmittaa, ku tulee pitkä treenitauko. Tänäänki vielä lämpöä :(

    VastaaPoista