torstai 31. lokakuuta 2013

Arktiseen aikaan varautumista

Pyöräilin tänään töiden jälkeen Lidlin kautta ja rahkapurkkien, pähkinäpussien ym. lisäksi ostoskoriin sujahti tekninen aluspaita ja -housut. Ihan vielä niitä ei taida tarvita, mutta aina on hyvä olla varautunut arktisempiin olosuhteisiin. Winter is coming!

Näissä vermeissä tuli heti jotenkin terässpidercatwoman olo...
Mukavalta tuntuivat päällä, ja olin tyytyväinen, että otin housut L-kokoa, enkä kokoa pienempää. M-koko näytti niin kippanalta, että otin suosiolla isommat, vaikka paidasta M oli ihan hyvä.

Liiterireissun jälkeen polkaisin postiin hakemaan Henkan ja Maukan paketin. Olin tilannut mm. talvikäyttöön sopivat juoksuhousut, jotka menivätkin heti testiin. Kotiin päästyäni revin paketin auki, vedin housut päälle ja lähdin Tessan kanssa lenkille. Sentään parit kuvat sain napsaistua eteisessä ennen ulos lähtöä.

Uu, näissä on hieno heijastin!
Housut tuntuivat tosiaan paksummilta kuin mun tavalliset juoksuhousut, ja olivat todella lämpimät. Ehkä jopa liian lämpimät tällaiselle +5 asteen kelille. Ehkä täytyy odottaa vielä pakkaskelejä, ennen kuin nuo lähtevät uudestaan kanssani lenkille. Ainut miinuspuoli housuissa oli se, että ne olivat aavistuksen liian matalat vyötäröstä ja tuli semmoinen tunne, että olisi halunnut nyppiä niitä vähän ylemmäs. Mutta muuten istuivat hyvin.

Tänään lenkkeilin semmoisen vajaan tunnin lenkin aika leppoista vauhtia. Ainakin muihin lenkkeilijöihin verrattuna meno tuntui etanan vauhdilta: kaikki ohittivat mut niin reippaasti, hö. No, ei saisi vertailla itseään muihin, vaan kilpailla vaan itsensä kanssa. Juu.

Uudet juoksukengätkin olis tarkoitus tässä lähitulevaisuudessa hankkia. Oon luvannu itselleni, että sitten kun paino alkaa viitosella, saan painella juoksukenkäkauppaan. Tuohon on vielä matkaa hurjat 200 grammaa, joten toivottavasti jo viikonloppuna pääsen ostoksille!

8 kommenttia:

 1. Wau, hienoa!
  Kummasti aina uudet vaatteet tai tossut motivoi jatkamaan, eikös?
  :)

  VastaaPoista
 2. Mä en voi tulla enää lukemaan tänne. Ahdistun muutenkin aina vaunuja työntäessä, kun kaikki muut tuntuvat juoksevan niin energisinä ohi ja mä joudun vain kävelemään. Vielä 3 kk..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä yksi, joka ei vielä pääse ees kärrytteleen :D
   Odotan siis myös, että pääsisi salille hikistelemään :)

   Kyllä se meidänkin aika koittaa ;)

   Poista
 3. Hienot uudet vaatteet! Antaa uutta tsemppiä jatkaa kuntoilemista.
  Itsekin tuuminut, että miten tällä hetkellä pukisi lenkille. Kun vielä ei kovin kylmä ole, muttei ihan kesälenkkivaatteissakaan enää tarkene.
  Mutta hei, älä nyt enää hirveästi painoa pudota! Eikö nyt ala olla koko jo ihan jees? Kun ei sulla mun mielestä edes ylimääräistä ole ollutkaan!
  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Joo,tää välikausi on vähä hankala. En mä nyt niin hirveesti oo ajatellu pudottaakaan mut ton maagisen 60 alle sais mennä. Lähinnä ajatuksis on kropan muokkaus vähä timmimmäksi. Jotain suunnitelmiaki on sen suhteen ensi vuodelle ;)

  VastaaPoista
 5. Katsotaan nyt mitä siitä tulee. Kerron sit jos se toteutuu :)

  VastaaPoista