sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Teuvo tuli taloon

Viime kesänä innostuin kahvakuulailusta ja ostin vanhemman kuuden kilon rinnalle isomman kahdeksan kilon kuulan. Sitä aikani heiluteltuani totesin, että tarvitsen vielä raskaamman, joten hain eilen kuulaperheeseen uuden jäsenen.

Teuvo "Tusina" Kuula
Hyvin se tuntuu muiden kuulien joukkoon sopivan, vähän hangoitteli vastaan kotimatkalla ja meinasi lipsua hanskakäsistä. Mutta spartalaisella sinnikkyydellä kannoin sen kaupasta kotiin n. kilsan matkan.

Kuulaperhe
Nyt pitäis vain päättää, lähdenkö tänään juoksulenkille, kun on niin ihana aurinkoinen syyssää, vai teenkö läheisempää tuttavuutta Teuvon kanssa. Ehkä molempi parempi. Because I can.

Taloon on tullut myös toinen uusi väline, jolla on kiva leikkiä.

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluan niin kahvakuulan, kunhan leikkauksesta on kulunut tarpeeksi aikaa ja saan taas tehdä muutakin kuin kävellä. Onko tuo kuuskiloinen ihan sopiva aloittelijalle?

    VastaaPoista
  2. Joo, kuuden kilon kuula sopii ensimmäiseksi kuulaksi. Mä kyllä huomasin aika pian, että tarvin myös raskaamman kuulan, kuuden kilon kuula on aika kevyt kahden käden liikkeisiin. Tuo kolmen kuulan setti tuntuu nyt aika hyvältä, katsotaan sitten myöhemmin tarvitsenko vielä raskaampaa :)

    VastaaPoista