torstai 19. syyskuuta 2013

Habat kasvaa

Tää viikko on ollu töiden puolesta vähän kiireisempi ja jotenkin on nyt huomannu syksyn tulon ja valon vähenemisen. Illalla väsyttää aivan mahottomasti ja 9 tuntia unta menisi aivan kevyesti. Mutta liikkumisen into ei ole mihinkään kadonnut, päinvastoin! Kävin salilla maanantaina tekemässä yläkroppaa ja vatsoja ja kylläpä tuntui salitreeni kivalta! Joskus aikaisemmin kun kävin säännöllisesti salilla, välillä jo vähän siihen kyllästyinkin, mutta nyt on kai taas jotain uutuuden viehätystä.

Tuolla Wasamovella on pari kertaa viikossa naisten salin puolella kuntosaliohjaaja, jolta voi kysellä ja joka neuvoo tekniikoissa ynnä muissa asioissa. Tuota Sonjaa sitten vähän tenttasin salitreenin jakamisesta eri päiville ja muustakin. Hän kysyi ensin, että mikäs mun tavoite on. No, minähän siihen kursailematta vastasin, että lisää lihasta, kiitos! Sitten kannattaakin kuulemma tehdä 8-12 toiston sarjoja 30 sekunnin palautuksilla. Yleensä olen tehnyt semmoset 15 toistoa per liike vähän pidemmillä palautuksilla, joten nyt saa kyllä lisätä painoa ja tehdä hiukka vähemmän. Hän sanoi myös, että noin viiden viikon välein voi tehdä joko tosi raskailla painoilla alle kuuden toiston sarjoja tai sitten kevyemmillä painolla 15-20 toiston sarjoja. Silloin kroppa saa taas uutta ärsykettä. Olenhan minä saattanut tuosta joskus kuullakin, mutta ei ole painunut otsalohkoon. Nyt teinkin sitten treenin heti raskaammilla painoilla ja vähemmillä toistoilla, ja kyllä se tuntuikin lihaksissa, hyvähyvä!

Muuten olen ottanut vähän rennommin tämän viikon, jotta olen fressinä lauantain kuntotesteihin. Alkuviikosta kävin pienellä juoksulenkillä ja koiran kanssa on tullut toki käveltyä joka päivä, mutta ei mitään sen rasittavampaa.

Mun PT motivoi mieluummin kepillä kuin porkkanalla
Niin, entä se haban kasvaminen? Tässä todistusaineistoa, että ne kasvaa kohisten:

Habanerot, eli tuttavallisemin habat on kohta valmiita nautittaviksi. Slurps!
Kyllähän ne omatkin habat sais tuosta vähän kasvaa, huoh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti