sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikon vipinät

Viikko on hurahtanut kaikenlaisen kivan parissa, ja on tullut liikuttuakin oikein mallikkaasti. Maanantaina ja keskiviikkona tein Tessan kanssa aamuiset juoksulenkit, maanantaina vähän reilu puoli tuntia ja keskiviikkona 45 minuuttia. Juoksu on vielä hidasta, mutta kyllä se siitä nopeutuu. Yritän kuitenkin pitää sykkeen kohtuullisissa rajoissa, keskisyke on yleenä siinä 140 paikkeilla.
Aamuinen kultapilvi

Tiistaina alkoi syksyn rivitanssi, sitä onkin jo kohta kolmetoista vuotta takana. Tämän vuoden ryhmässä on sekaisin vasta-alkajia ja meitä aika kauankin tanssineita, mikä asettaa pienoisia haasteita kurssin vetäjälle. Näin alussa pitää mennä aloittelijoiden tahdissa, mikä tarkoittaa sitä, että tahti on hidas ja hieman kyllä aiheutti turhautumista se loputon askeleiden kertaaminen. Mutta eiköhän se siitä, kun alkuun päästään ja taitoa kertyy nyt aloittaneillekin.

Torstaina teimme koko lauma piiitkän iltalenkin Vaasan kauniita rantoja pitkin kun oli niin ihana lämmin syysilma. Matkaa kertyi parissa tunnissa semmoinen vajaa 12 kilometriä, mikä on ihan hyvää tahtia huomioonottaen sen, että välillä pysähdyimme juomaan, tekemään askellustreeniä tai spurttitreeniä tai juttelemaan muiden sheltinomistajien kanssa. Tessakin innostui shelttikaverista niin, että juosta viiletti ympyrää ja yritti saada toista leikkiin mukaan.

Perjantaiaamuna vedin kahvakuulatreenin keskittyen jalkoihin. Kyllä muutamalla hyvällä liikkeellä vaan saa jalat kipeäksi, kyykky ja askelkyykky ovat tosi tehokkaita kun ne vaan tekee kunnolla.

Tämä viikko onkin ollut pitkästä aikaa paastoton viikko. Se on kyllä ollut vaihteeksi ihan mukavaa, vaikka toisaalta sitä vähän kaipasikin. Viikko tarjosi houkutuksia monena päivänä, oli Enjo -kutsut, kyläily ystävän luona ja herkullista omenapiirakkaa, sekä toisen ystävän synttärikutsut. Kahdesta ensimmäisestä suoriuduin hyvin maltillisella herkkujen syömisellä mutta synttäreillä tuli kyllä syötyä kakkua, sipsiä ja karkkia vähän enemmän kuin äiti käski. Mutta se oli yksi päivä se, ja huomenna alkaa uusi viikko. Ensi viikolla ajattelinkin pitää yhden paastopäivän, vielä en tarkkaan tiedä minä päivänä.

Aamupalaksi tuorepuuroa yön yli liotetuista tattarisuurimoista, siemenistä ja rusinoista, seassa myös banaania ja vadelmia.

Ensi viikko tuo tullessaan kivoja juttuja, liikuntaa ja kuntotestejä. Mutta niistä lisää sitten kun niiden aika on.

2 kommenttia:

  1. Pitäähän sitä jonkun syödä, kun tarjolla on!

    Kohta päästään testeihin, ei malta o-d-o-t-t-a-a :)

    VastaaPoista
  2. No niinpä, olishan se ollu kamalaa jos ois jääny kaikki herkut syömättä :-)

    VastaaPoista