tiistai 14. tammikuuta 2014

Ekojen päivien fiiliksiä

No niin, Liteä on nyt sitten kaksi päivää takana. Vielä menee ruokiin ja niiden punnitsemiseen totutellessa, mutta eiköhän se mene kohta ihan automaattisesti. Vatsa ei ole oikein tykännyt muutoksesta, toivottavasti se siitä rauhoittuu. Eilen jäi iltapala syömättä kun vatsaa väänsi niin, ettei todellakaan tehnyt mieli syödä mitään. Tänään menikin sitten vähän paremmin, ja söin kaikki ateriat oikeisiin aikoihin. Ruokaa on kyllä aivan valtavasti, ekan aamupalan kasattuani ajattelin, että pitääkö toi röykkiö ruokaa todellakin syödä! Kyllä se alas meni, mutta tiukille meinasi ottaa. Tuohon ruuan määräänkin varmasti tottuu ajan kanssa.

Tein eilen ensimmäisen salitreenin, ja se tuntui oikein mukavalta. Liikkeet oli kivoja ja jotkut vähän erilaisia kuin mitä olen tottunut tekemään. Oli kiva tunne, kun tiesi tarkalleen mitä salilla tekee, tai ainakin mitä pitäisi tehdä. Onhan mulla ollut saliohjelmia aikaisemminkin, mutta ei ihan tällaisia. Tänään onkin sitten ollut mukavasti jalat kipeänä, jee!

Eli vähän alkukankeutta on ollut ja totuttelua, mutta eiköhän se tästä, kun vauhtiin pääsee. Tarkkaan kyllä täytyy miettiä, mihin väliin saa ruokailut mahdutettua, ettei ateriavälit veny liian pitkiksi. Toivottavasti nuo vatsavaivatkin menevät ohi.

Huomenna me mennään kavereiden kanssa Jutta on the road -luennolle. Juttahan on porukoineen huomenna Vaasan yliopistolla. Mielenkiintoista tulee varmasti olemaan.

4 kommenttia:

 1. Jes, hyvin se Lite siitä lähtee käyntiin! Haastoin sut vastailemaan laatimiini 11 kysymykseen, jotka löytyy blogistani:
  http://treenimuija.blogspot.fi/2014/01/haaste-on-heitetty.html
  Tsemppiä Liteen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, täytyypä käydä katsastamassa! :)

  VastaaPoista
 3. Wuhuu! Semiä projektiin! Joko me pian saadaan before-pyllykuvia? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jozie! Sori tuottaa pettymys, mutta ei taida pyllykuvia täällä näkyä, ehkä jos after-pylly on todella timmi, niin sit voin harkita. ;D

  VastaaPoista