perjantai 24. tammikuuta 2014

Lahjoja

Vietin tällä viikolla synttäreitäni, ja kyllä kaverit vaan tietää mun kiinnostuksen kohteet! Sain hyviltä ystäviltäni tällaisen:


 Olen kuullut tästä Jutta Gustavsbergin ja Tiina Hälvän tekemästä Best Shape kirjasta aikaisemminkin, ja olen miettinyt että olisko sitä kiva täytellä. No, nyt ei tarvi enää miettiä, vaan ruveta täyttelemään! Kirjan alusta löytyy tietoa ravinnosta ja liikunnasta, sekä motivaation ylläpitämisestä. Pääosa kirjan sivuista on kuitenkin omistettu 12 viikon kalenterille, jonne voi täytellä tavoitteitaan, sekä toteutuneita liikuntasuorituksia ja ruokailuja. Tässä yksi esimerkkisivu kalenterista:


Toinen synttärilahja, joka tuli tänään postissa, sisälsi kosmetiikkaa, ja toinen puteli oli jopa Ecosert -sertifikaatilla varustettu! En tiennytkään että Dermosilin valikoimista sellaisia löytyy. Ripsiväri oli ilmeisesti "tavisripsari", sillä siitä en Ekosert -merkintää löytänyt. Mutta käyttöön se kyllä silti menee.

Eli vihreästä tuubista löytyy kasvovoidetta. Parempi puoliskonikin lahjoi minua pitkin viikkoa, harva se päivä löytyi jokin kiva ylläri, esim. ruokatermos tyynyn alta :) Nyt on sitten varauduttu lämpimien eväiden mukaan ottoon vaikka minkälaiselle reissulle.

Liten toinen viikko on mennyt todella hyvin. Ruoka maistuu, vatsa tulee täyteen, mutta kyllä kohta taas on nälkäkin! Kai se on sen merkki, että aineenvaihdunta pelaa. Veden juomisesta on tullut jo rutiinia, vedän mm. joka aamu litran vettä ennen töihin menoa. Tein salilla keskiviikkona jalkapäivän, ja kyllä sen nyt tuntee pakaroissaan! Oli kyllä hyviä liikkeitä, ja aika salilla meni kuin siivillä. Kyllä huomaa eron aikaisempaan salilla käymiseen, kun ei ollut mitään selkeää ohjelmaa, ja meno oli lähinnä haahuilua tyyliin, mitähän tekis seuraavaksi. Nyt ei tarvi miettiä, vaan tehdä. Tykkään.

Tänään tein töistä kotiin päästyäni koiran kanssa pienen lenkin, jonka jälkeen olikin hyvä vetää reilun puolen tunnin kahvakuulatreeni. Huomenna lähden kokeilemaan, miltä Kalevalainen jäsenkorjaus tuntuu. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti