sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lähtölaskenta Liteen

Huomenna se sitten alkaa, mun kymmenen viikon Lite -projekti! Keskiviikkona tuli ohjeet ja loppuviikko onkin sitten mennyt ruoka- ja treeniohjeisiin tutustuessa. Ruokakaapit on täytetty ruokavalion mukaisella ruualla, ja huomenna käyn vielä hakemassa vähän lisäravinteita. Huomenna menen salille tekemään ensimmäisen treenin, suunnitelmissa oli kyllä ottaa varaslähtö ja kokeilla jotain kotona tehtävää treeniä jo ennen huomista, mutta en sitten ehtinytkään.

Tänään otan levon kannalta, eilen tuli vietettyä kaverin nelikymppisiä ja ilta venähti pitkälle aamuyön, tai sanotaanko jo aamun, puolelle, joten tämä päivä menee ihan hissukseen. Mutta huomenna sitten alkaa treeni ja ruokavalio! Yksi asia, mikä mietityttää, on veden juonti. Sitä pitäisi juoda vähintään neljä litraa päivässä, mikä tuntuu aika hurjalta määrältä. Tällä hetkellä juon n. 1½ - 2 litraa vettä päivässä, joten veden juontia pitää kyllä reilusti lisätä.

Ohjeet tuntuvat kyllä tähän mennessä ihan simppeleiltä, eiköhän niitä pitäisi pystyä noudattamaan. Täytyy vaan suunnitella aika tarkkaan, miten rytmittää päivän ruokailut ja minä päivinä treenaa. Onneksi kaveri aloittaa Liten samaan aikaan, niin saan vertaistukea. :)

Inspiraatiota antaa myös aina ihana Ryan:

Pinterest

3 kommenttia: