sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lite, 1. viikko

Ensimmäinen viikko on nyt Liteä takana, ja täytyy sanoa, että päivä päivältä tuntuu paremmalta. Ekojen päivien vatsanväänteet meni ohi, ehkä kropalla kesti muutama päivä tottua erilaiseen ruokaan ja ruuan määrän lisääntymiseen. Nyt ruuat menee alas ihan hyvin, ja muutaman tunnin päästä on taas nälkä! Kaupassa on pitänyt käydä useammin kuin ennen, kun tuntuu, että aina on joku ruoka-aine loppu. Nyt olen ehkä viisastunut, ja ostan kerralla isompia satseja niin ei tarvi joka päivä kaupassa hypätä.

Eilen oli sisko käymässä Vaasassa, ja vietettiin tyttöjen shoppailupäivää. Etukäteen mietin, että mitenköhän mä ruokailujen kanssa teen, kun tarkoitus oli kuitenkin käydä kaupungilla jossain syömässä. No, en ottanut omia eväitä mukaan ja päätin, että otan ravintolasta sellaisen annoksen, joka on mahdollisimman lähellä ohjetta. Ja onnistuihan se ihan hyvin, Amarillon kanasalaatti hieman muokattuna versiona oli kyllä aika lähellä, ainakin kasviksien ja proteiinin suhteen.

Viikko on ollut todella kiireinen, joka ilta on ollut jotain menoa. Sain kuitenkin neljä lihaskuntotreenia mahdutettua viikkoon: salilla kävin kaksi kertaa, maanantaina ja tänään ja tein kahvakuulatreenin kotona torstaina ja lauantaina.

Keskiviikkona olimme kuuntelemassa Jutta on the Road -kiertueen luentoa, joka pidettiin Vaasan yliopistolla. Luento oli kyllä hyvä, mielenkiintoinen ja hauska. Jutta osaa kyllä esiintyä ja Bull osasi hauskuuttaa yleisöä.

Jutta esitti ruokaan ja treeniin liittyviä myyttejä ja Bull kumosi ne.
Viikonloppu on ollut todella kylmä täällä Vaasassa, kuten varmaan muuallakin Suomessa. Tänään teimme aamulenkin 21 asteen pakkasessa. Oli kaunista, aurinko paistoi, mutta oli kyllä aika kylmä, varsinkin kun pieni viima tuntui kasvoissa.

Oikealla varustuksella tarkeni hyvin. Tessa ei ollut kylmästä moksiskaan

Aurinko paistoi hienosti taivaanrannassa
Tästä on hyvä lähteä uudelle viikolle, meno varmasti helpottuu nyt kun on päässyt alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti