tiistai 7. tammikuuta 2014

Nyt alko jänskättään!

Olen tässä viime aikoina kautta rantain vihjaillut, että vuoden alussa olisi tarkoitus aloittaa jonkinlaista projektia. No, nyt sen alkaminen lähestyy, ilmoittauduin nimittäin tänään Fitfarmin Lite nettivalmennukseen! Olen tuota miettinyt pitkin syksyä ja seuraillut Litessä olleiden blogeja mielenkiinnolla. Päätin, että nyt jos koskaan on aika pistää kroppaansa vähän timmimpään kuntoon ja keskittyä terveelliseen syömiseen ja oikeanlaiseen lihaskuntotreenaamiseen.

Litessähän on kolme eri ryhmää: Weight loss, In shape ja Move. Itse ilmoittauduin tuohon In shape -ryhmään, jossa tarkoituksena ei ole niinkään pudottaa painoa, vaan muokata kroppaa timmimmäksi ja päästä ylimääräisestä rasvasta eroon. Toki ei haittaisi, vaikka paino pari kiloa tippuisikin, mutta tärkeämpänä pidän mittoja ja sitä, miltä vartalo näyttää. Aion ottaa itsestäni ennen Liten alkua kuvat ja mitat, jotta voin sitten verrata niitä lopputilanteeseen kymmenen viikon jälkeen.

Lite alkaa ensi maanantaina 13. tammikuuta ja kestää kymmenen viikkoa. Siihen kuuluu sekä ruokaohjeet ja treeniohjeet ja neuvoja saa keskustelufoorumilla.

Vähän kyllä jänskättää, miten mun käy, mutta olen kyllä omasta mielestäni aika päättäväinen, kun johonkin ryhdyn, ja pystyn noudattamaan ohjeita aika hyvin. Mielestäni on helpompi pysyä ruodussa, kun ohjeet tulevat joltain "auktoriteetilta", eivätkä ole vain itse keksittyjä.

Täytyy nyt katsoa, miten rankasti aloitan treenit ensi viikolla. Pitkän sairastelun jälkeen kannattaa varmaan kuunnella kroppaansa ja tehdä treenit sen mukaan. Mutta ruokavaliota aion noudattaa prikulleen niin hyvin kuin vain on mahdollista.

Laitan tänne kokemuksiani Litestä ja projektin etenemisestä, kunhan se ensi viikolla alkaa.

2 kommenttia:

  1. Onnea kymmenen viikon spurttiin! Itsellä loppu In Shape joulukuussa. Tykkäsin kyllä ihan älyttömästi, enkä usko että säkään tuut katumaan hetkeäkään :)

    VastaaPoista
  2. Oi kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista