maanantai 10. helmikuuta 2014

Tankki täyteen

Eilen oli In Shapen eka tankkauspäivä. Voin sanoa, että oli ainakin erilainen päivä kuin muut, proteiinia ei ollut oikeastaan yhtään ja ruoka oli pelkkää hiilaria. Olin etukäteen lukenut foorumeilta, että ruokaa on ihan hirveesti, ja että sitä ei meinaa millään saada alas. No, ei mulla ollut kyllä sen suhteen mitään ongelmaa. Ruoka oli sen verran höttöä, että ei siitä tullut samalla tavalla täyteen kuin jos söisi myös proteiinia ja rasvaa. Ihan hyvä olo eilen oli muuten, mutta iltapäivällä iski päänsärky ja aivan armoton väsymys. Silmäluomet alkoi lupsua pakostakin kiinni, ja nukahdinkin hetkeksi sohvalle, mitä ei nykyään kovin usein tapahdu. Antaa kyllä hyvää vertailupohjaa sille, miten pirteäksi sitä yleensä itsensä tuntee, ja minkälaisen olon kova hiilarien mättäminen antaa.

Aamupäivän välipala
Kävin tänä aamuna vaa'alla ja painoa oli tullut tankkauspäivän aikana melkein 1½ kiloa. Paino oli viime viikolla mennyt jo muutamana päivänä alle sen maagisen 60 kilon, mutta nyt se taas pompsahti yli. No, tämän pitäisi olla väliaikaista, joten eiköhän se paino siitä taas laske.

Tänään kävin töiden jälkeen salilla ja treeni kyllä kulki todella hyvin. Eli keho oli todella tankattu täyteen energiaa. Sain lisätä mukavasti aika monessa liikkeessä painoja, kiva huomata edistymistä.

Tankkauspäivä oli ihan mielenkiintoinen kokemus, mutta olin kyllä tänä aamuna tyytyväinen, että sain palata normaaliin ruokavalioon. Siitä tulee niin paljon parempi ja virkeämpi olo.

1 kommentti: