torstai 6. helmikuuta 2014

Toimintatorstai

Ajattelin tehdä tämmöisen "mitä tein tänään" postauksen, niin ehkä saa vähän paremman kuvan minkälaisiksi päiväni ovat Liten myötä muodostuneet. Heräsin aamulla ennen seitsemää ja kuten aina, vatsa jo vaati aamiaista. No, onneksi tässä Litessä on ihanan runsas aamupala, vatsa tulee mukavasti täyteen.

Kyllä sieltä puuroakin kaiken muun alta löytyy!
Masu täynnä olikin hyvä lähteä Tessan kanssa aamulenkille. Joku voisi sanoa, että eikö olisi parempi mennä lenkille heti heräämisen jälkeen tyhjällä vatsalla. No, ehkä niin, mutta mulle sopii paremmin niin, että saan heti energiaa koneeseen ja saan rauhassa heräillä. Noin puolen tunnin aamulenkin jälkeen suoritin normiaamutoimet. Pakkasin töihin mukaan eväät ja salikamppeet, tällä kertaa ne ei mahtuneet kaikki reppuun, vaan piti ottaa ylimääräinen kassi kantoon.

Eväät, latausjuoma, palautusjuoma ja juomapullo valmiina pakattavaksi. Kuvasta unohtui banaani, jonka syön palkkarin kanssa.
Töissä söin välipalaa kymmenen maissa ja lounaan söin puoli kahden tienoilla. Töiden jälkeen menin suoraan salille. Vaihdoin tällä viikolla salia, ja nykyinen sali on ihan työpaikan vieressä. Tänään oli vuorossa selkä ja jalat. Vähän piti hakea laitteita, kun en ollut tätä päivää vielä tällä salilla tehnyt. Oli vähän edes takaisin juoksemista, kun laitteita oli eri puolilla salia. Myös painojen kanssa oli vähän säätämistä. Vaikka periaatteessa tein samoilla painoilla (tai painavammilla) kuin entisellä salilla, laitteet tuntuivat silti erilaisilta ja piti vähän testata, mitkä painot olisivat sopivat. Ihan kaikki laitteetkaan eivät olleet samanlaisia, en mm. löytänyt ihan samanlaista jalkaprässiä kuin millä olen tottunut tekemään. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sain liikkeissä kuitenkin hyvin tuntumaa, ja varsinkin jalat olivat kuin löysää nuudelia kun sain kaikki liikkeet tehtyä.

Kotiin päästyäni heitin repun selästäni ja lähdin saman tien Tessan kanssa reilun puolen tunnin lenkille. Tulipa siinä tehtyä samalla loppuverryttelyt, teki hyvää jaloille.

Jotain mielenkiintoista näköpiirissä
Lenkiltä palattuani olikin aivan karsee nälkä, joten äkkiä piti saada ruokaa koneeseen. Onneksi ruoka tuli suht nopeasti, keitin pastaa ja lämmitin eilistä kastiketta ja pilkoin vähän salaattia.

Tästä tuli kyllä masu täyteen, namskis!
Sitten suihkuun, tiskausta ja muuta touhuilua. Loppuilta onkin mennyt sitten sohvalla tv:n ja käsityön parissa. Olen missannut Downton Abbeyn jo ekalla esityskerralla, ja ekalla uusintakierroksella. Nyt sarja alkoi taas alusta, ja päätin katsoa, onko sarja niin hyvä kuin monet ovat hehkuttaneet. Olihan se. Laadukasta brittidraamaa, aika koukuttavaa.

Vielä saa nauttia iltapalan, ja sitten aikaisin nukkumaan. Huomenna on aikainen herätys. Mutta onneksi on perjantai, ja onneksi taas huomenna pääsee salille!

2 kommenttia:

  1. Moikka, Bongasin blogis In Shape ryhmästä ja sattuipa sopivasti. Meilläkin soopeli collie nimeltään Tessa :D ainoastaan karvan pituudessa ero, eli meillä on "nahka". Tosi suloisen näköinen teidän Tessa! T: Marianne

    VastaaPoista
  2. Marianne, kuinka sattuikaan! Tessa on hyvä nimi ;) Rapsuja teidän Tessalle!

    VastaaPoista