torstai 27. maaliskuuta 2014

Liten tulokset

Lite loppui siis omalta kohdaltani lauantaina. Kymmenen viikkoa mentiin ohjelman mukaan, ainakin suurimmaksi osaksi. Aina en ihan kaikkea grammalleen punninnut, esim. viikonloppuna kun söimme paremman puoliskon kanssa samaa ruokaa, mutta ruokavalion ohi en syönyt. Paitsi viimeisellä viikolla iski yhtenä iltana joku ihme väsy/kylmä/nälkä/mieliteko, ja söin mustikkajugurtin, proteiinipatukan ja kaksi riisikakkua maapähkinävoilla. Eli en mihinkään hirveisiin herkkuihin langennut, mutta kuitenkin poikkesin ohjeista. Mutta eipä tuo paljon tuntunut lopputuloksiin vaikuttavan. Treenit kyllä vedin säntillisesti joka viikko, ja todella nautin salitreenistä.

Sitten niihin tuloksiin:

Paino: 61.0 - 58.6 (-2.4 kiloa)
Lantio: 99.5 - 97 (-2.5 cm)
Vyötärö: 70 - 69 (-1 cm)
Reisi: 57.5 - 56 (-1.5 cm)
Haba: 29.5 - 29.5 (ei muutosta)

Rasva%: 25.3 - 23.3 (-2.0)
Lihas: 36.0 - 36.9 (+0.9)
Vesi: 51.3 - 52.7 (+ 1.4)
Luut: 12.4 -12.6 (+ 0.2)
Kaloritarve: 2128 - 2093 ( - 35)

Ekat numerot siis tammikuun puolesta välistä ja viimeiset numerot 23.3. Molemmat mittaukset tehty samaan aikaan aamulla tyhjällä vatsalla. Oon ihan tyytyväinen. Kiva, että paino on nyt mennyt sen maagisen 60 rajan alle, vaikkei se painon pudotus tässä tärkeintä ollutkaan. Senttejä on lähtenyt joka puolelta ihan kivasti, paitsi hauiksista. Haluaisin kuvitella, että mun hausilihas vaan on kasvanut niin paljon ja rasvaa lähtenyt, joten sen takia eivät mitat ole muuttuneet, mutta ehkä on toiveajattelua. Ja mukava nähdä, että rasvan määrä on vähentynyt ja lihaksen määrä lisääntynyt koko projektin ajan tasaisesti. Sitä tässä haettiinkin!

Olen jatkanut tällä viikolla ihan samoilla linjoilla. Ruuat on pysyny suurin piirtein samoina, jotain olen lisännyt, esim. välipalarahkaan laitan väliilä marjojen lisäksi siemeniä tai kaakaonibsejä. Enkä ihan aina kaikkia ruokia punnitse, mutta esim. aamupalan kyllä. Tämä viikko on ollut kevyempi treeniviikko, mikä on tarkoittanut sitä, että en olen käynyt salilla. On ollut kyllä vieroitusoireita! Odotan jo innolla, kun taas pääsen treenaamaan!

Samat on ostokset edelleen, mm. rahkaa ja raejuustoa
Katselin tuossa taas ennen ja jälkeen kuvia ja mietin, laitanko ne tänne. Enpä vaan uskaltanut! Omaan silmään näyttää, että eipä tuossa nyt niin paljon muutosta ole tapahtunut, että niitä tänne kannattaisi laittaa.

Alkuviikon päivälliset meni tällaisella perussetillä: Kanafile, riisi-ohraa, salaattia, kurkkua, tomaattia ja raejuustoa.
Eli edelleen projekti "kroppa timmimmäksi" jatkuu, vaikka Lite loppuikin. Ehkä otan jonkun toisen nettivalmennuksen joskus, mutta nyt ainakin hetken aikaa haluan mennä omillani.

1 kommentti:

  1. Kyllä mä uskon, että hauiksessa on tapahtunut kiristymistä :)

    Hienoa, kun jaksoit loppuun asti. Olit saanut hienoja tuloksia ja ainahan se motivoi, kun puntari tai mittanauha näyttää pienempää lukua. Tuosta on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista