sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Nysse on loppu

Lite nimittäin. Lopetin Liten päivän etuajassa, sillä vanhempani tulivat kylään ja halusivat viedä mut ulos syömään. Heidän vierailunsa on sen verran harvinaista, joten päätin, että lauantaina olisi viimeinen virallinen Lite -päivä.

Kävimme syömässä Raippaluodon sillan kupeessa sijaitsevassa Berny's ravintolassa. Kävimme siellä viime isänpäivän tienoilla, ja vanhempani tykästyivät siihen niin paljon, että halusivat sinne uudestaan. Eikä ollenkaan huono valinta: hieno paikka, vaikka sää olikin vähän harmaa, ja ruoka oli hyvää.

Salaattipöydän antimia
Pääruoaksi valitsin kahdesta vaihtoehdosta lohta
Jälkiruoaksi omenakakkua
Keitin vielä myöhemmin iltapäiväkahvit ja tarjosin marja-rahkapiirakkaa (ohje löytyy täältä). Marjoina käytin vadelmia ja mustikoita, mikä oli todella raikas yhdistelmä.


Tänään on kyllä tullut syötyä herkkuja, hiilareita ja makeaa mahan täydeltä. Huomenna palaan taas normaaliin ruokavalioon, tarkoituksena ei todellakaan ole ottaa herkkuja jokapäiväiseksi tavaksi, vaan silloin tällöin kohtuudella. Ajattelin noudattaa Liten ruokavaliota suurimmaksi osaksi, pieniä muokkauksia siihen teen ja sallin tosiaan silloin tällöin itselleni herkkuja, kunhan se ei karkaa käsistä. Ruokailurytmistä ainakin pidän kiinni, ja riittävästä proteiinin saannista. Liten aamupala on mun mielestä niin mahtava, että sitä kyllä syön jatkossakin.

Myös salilla käyn entiseen malliin, neljä kertaa viikossa. Nykyisellä ohjelmalla menen vielä jonkin aikaa, jossain vaiheessa pitää sitten vaihtaa uuteen ohjelmaan. Ensi viikolla pidän väliviikon salista, ja teen jotain kevyttä aerobista: koiran kanssa lenkkeilyä, ehkä jotain ohjattuja jumppiakin vaihteeksi. Kehonhuoltoonkin pitäisi panostaa.

Otin tänään loppumitat ja kuvat, mutta teen niistä erillisen postauksen. Katotaan nyt, kehtaanko laittaa tänne aloitus- ja lopetuskuviani!

2 kommenttia:

  1. Jään odottelemaan mittoja ja kuveja.
    Mulla ei ole mitään raportoitavaa..
    T: laiska ja mukavuuden haluinen

    VastaaPoista
  2. Katsotaan nyt mitä kuvien kanssa teen... Kyllä säkin sen tsempin jostain löydät, vaikka kevään tulosta ja lämpimistä päivistä!

    VastaaPoista