sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Benecosin meikkivoide ja puuteri

Hyvän meikkivoiteen löytäminen on mielestäni aina haastavaa, ja sen löytäminen luonnonkosmetiikan joukosta on varmaankin vielä haastavampaa, mutta nyt on löytynyt yksi potentiaalinen ehdokas. Olen nyt joitakin viikkoja käyttänyt Benecosin meikkivoidetta Natural creamy make-up, sekä hieman kauemmin saman sarjan mineraalipuuteria.

Tykkään molemmista. Meikkivoide ei jätä ihoa liian rasvaisen tuntuiseksi, vaikka nimi Natural creamy saattaisi siihen viitatakin. Ehkä näin talvella se jättää ihon jopa aavistuksen liian kuivaksi, mutta luulen, että kesää kohden sen koostumus on ihan hyvä. Mulla on sävynä se vaalein, Nude, tai se oli ainakin vaalein, mitä täältä Ekosopista löytyi. Voi olla kesällä ihon ruskettuessa ehkä liiankin vaalea. En tykkää käyttää kovin paksua kerrosta meikkivoidetta, vain sen verran, että se tasoittaa ihon sävyä. Siihen tarkoituksen tuo voide on ihan hyvä. Huomasin, että jos sitä laittaa liikaa, se ei näytä enää hyvältä, vaan liian maskimaiselta, eikä se myöskään levity kovin hyvin, jos sitä holahtaa liikaa. Eli kannattaa levittää vähän kerrallaan.


Myös puuteri on omaan käyttööni juuri sopiva. Sävy, jota käytän on Light sand, eli varmaan sieltä vaaleimmasta päästä. Sitä ei tarvi paljoa laittaa, ja se silti estää ihon kiiltelyä.

Onko teillä kokemuksia meikkivoiteista ja puutereista luonnonkosmetiikan joukosta? Onko löytynyt suosikkia?

1 kommentti:

  1. Ei ole kokemuksia, koska meikkivoidetta en käytä ja puuteriakin vain hyvin harvoin. Luen silti mielelläni muiden kokemuksista - täytynee ryhdistäytyä meikkauksen suhteen taas joskus sitten, kun palaan töihin.

    VastaaPoista