tiistai 27. elokuuta 2013

Raakaruokaa ja kyykkyjä

Vaasaan on hiljattain avattu raakaruokaravintola Raawka, jonne menimme tänään lounaalle. Otimme raakalautasen, jossa oli mm. kasviskääryleitä, avokadoa, meloni-pinjansiemensalaattia ja tuoremehushotti. Ruoka oli hyvännäköistä ja maukasta, mutta täytyy myöntää, että se oli aika kevyttä. Kovaa nälkää sillä ei saa taltutettua, mutta sopii hyvin kevyeksi lounaaksi.


Jälkiruuaksi otin kookos-hasselpähkinä-suklaapallon, joka maistui aika hyvältä kuukauden suklaalakon jälkeen. :)

Töiden jälkeen suuntasin Tessan kanssa koirapuistoon heittelemään frisbeetä. Lenkin jälkeen olikin sitten kahvakuulatreenin vuoro, tällä kertaa tein jalat ja selän. Tein kyykyt nyt erikoisleveinä ja yritin mennä niin alas kuin mahdollista, ja tiedän jo nyt, että huomenna tuntuu jaloissa ja bebassa mukavasti.


Treenin tein kahdeksan kilon kuulalla, mutta kyllä joissain liikkeissä pitäisi olla ainakin kymmenen tai jopa kahdentoista kilon kuula. Treenin jälkeen vedin protskujuoman, jota sain paremmalta puoliskoltani testiin. Maku ainakin on hyvä, kuin kaakaota jois, ja mun uus shakerikin on aikasta söpö! PT Tessa antoi vähän pyyhkeitä selkäliikkeiden aikana, tekniikassa taitaa olla vielä vähän hiomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti