sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ready - steady - go!

Lähtötelineissä ollaan. Tässä blogissa jorisen kuntoilusta, ruoasta ja kaikesta mikä liittyy hyvinvointiin ja oman hyvän olon saavuttamiseen. Tämä ei ole laihdutusblogi, mutta painonhallinta tulee varmasti näyttelemään jotain roolia. Tämä ei ole myöskään fitnessblogi, sillä tavoitteeni eivät ole sentään aivan niin kunnianhimoisia. Blogin tarkoituksena on lähinnä olla tsemppari (itselle ja ehkä jollekulle lukijallekin), päiväkirja ja kanava saada muilta kommentteja ja mielipiteitä.

Minua kiinnostaa kaikki, mikä liittyy omaan hyvinvointiin, eri liikuntalajeihin, terveelliseen ruokavalioon sekä lisäaineiden ja turhien kemikaalien välttämiseen. En halua kuitenkaan mennä äärimmäisyyksiin, enkä olla tiukkapipoinen esim. ruokavalion suhteen. Joskus on lupa herkutella ja röhnöttää sohvalla, kunhan suurimman osan ajasta pitää hyvää huolta kehostaan. Terveellinen ruokakin voi olla herkullista, ja liikunnasta tulee kyllä niin hyvä olo, että sen takia sinne lenkkipolulle tulee lähdettyä ja kahvakuulaa heiluteltua.

Tästä lyhyestä esittelystä sai varmaan jonkinlaisen kuvan siitä, mistä tässä on kysymys ja mihin suuntaan tätä blogia vien. Lisää juttua aivan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti